Μπροστά σε ένα απροσδόκητο θέαμα βρέθηκε μία γυναίκα από τη Λάρισα, όταν διαπίστωσε πως ο κιμάς που είχε αγοράσει από κρεοπωλείο είχε μολύβδινα σκάγια.
Η γυναίκα ενημερώθηκε από τον γιο της πως τα μπιφτέκια που του είχε μαγειρέψει είχαν σκάγια, πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με το paidis.com, η γυναίκα έβγαλε από το ψυγείο και δεύτερο κομμάτι του κιμά που επίσης αγόρασε από το ίδιο κρεοπωλείο για να διαπιστώσει πως και αυτός είχε τα ίδια σκάγια.
Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε στους ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου οι οποίοι υποστήριξαν ότι επειδή το μοσχάρι ήταν ελευθέρας βοσκής πιθανότατα δέχθηκε σκάγια από κυνηγό που έμειναν στο κρέας του με συνέπεια να βρεθούν στον κιμά.

- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.