Στα θρανία επέστρεψε ένας ιερέας στη Λάρισα και έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις σήμερα. Ο πατέρας Τιμόθεος βγαίνοντας από την αίθουσα με την ολοκλήρωση της εξέτασης του πρώτου μαθήματος που ήταν αυτό των Νέων Ελληνικών, δήλωσε πως «τα έγραψα όλα», ενώ χαρακτήρισε ως βατό το θέμα που αφορούσε το βιβλίο.
Όπως αναφέρει το larissanet.gr, ο πατέρας Τιμόθεος, κληρικός στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και μαθητής του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ, αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στοχεύοντας σε σχολές Κοινωνιολογίας.
Όπως δήλωσε, είναι σημαντικό να εμπλουτίζουμε τους εαυτούς μας με γνώσεις συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί, πως η πλειοψηφία των μαθητών βγήκε δίχως άγχος από τις αίθουσες, σχολιάζοντας πως τα θέματα ήταν βατά κατά την πρώτη μέρα.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά του μέλλοντα συζύγου της - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Αθανασιάδη
- Η Ελλάδα (τελικά) «πεθαίνει»: Εκατοντάδες περιοχές με μηδέν γεννήσεις το 2026
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.