Αγωνία για μία 34χρονη μητέρα στη Λάρισα, η οποία, σύμφωνα με το trikalaopinion.gr, νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης μετά από γέννα.
Η 34χρονη στη Λάρισα δίνει «μάχη» για τη ζωή της στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης, ενώ το αγοράκι που γέννησε πριν από λίγες ημέρες είναι υγιέστατο.
Οι γιατροί παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται στενοί συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι περιμένουν μία θετική εξέλιξη για την υγεία της.
Τα αίτια που προκάλεσαν την εγκεφαλική αιμορραγία αναμένεται να αποσαφηνιστούν μέσα στις επόμενες μέρες, μετά από τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων που θα γίνουν στη 34χρονη στη Λάρισα.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.