Παρέμβαση από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας για την κατάσταση που επικρατεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στην συνοικία της Ανθούπολης.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε συμπολίτης στο onlarissa.gr στην περιοχή όπου είναι σταθμευμένα τα εγκαταλειμμένα βαγόνια είναι πυκνή η βλάστηση, εκφράζοντας έτσι την ανησυχία του για το ενδεχόμενο εκδήλωσης φωτιάς.
Η εισαγγελέας Εφετών παρήγγειλε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η κατάσταση στο μηχανοστάσιο και να βρεθούν οι υπαίτιοι.


- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.