Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/04) στη Λάρισα μεταξύ δύο ανδρών.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr το συμβάν έγινε επί της οδού Οικονόμου Εξ Οικονόμων, όταν οι δύο πρωταγωνιστές λογομάχησαν για μία θέση πάρκινγκ.
Όμως δεν έμειναν στις κουβέντες αλλά ήρθαν και στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αμφότεροι στα άνω άκρα.
Στο σημείο μαζεύτηκε αρκετός κόσμος, ενώ έσπευσε και η αστυνομία.
Οι δύο άντρες ωστόσο δεν μεταφέρθηκαν στο τμήμα για τα περαιτέρω, αλλά στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
- Μποϊκοτάζ στην «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: Ο λόγος που ξεσηκώθηκε το Φεστιβάλ Σαχάρας
- Σοκάρει η Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δύο γονείς» – Η μάχη με την κατάθλιψη
- Το τελευταίο δείπνο της οικογένειας Κοντού - Ο ανατριχιαστικός τάφος «τραπεζαρία» του Βόλου
- Φαραντούρης για την απόσπαση της συζύγου του: «Νόμιμη και βάσει προσόντων – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.