Αποκαταστάθηκε λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από το ύψος της οδού Πανόρμου έως την οδό Ιπποκράτους και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αφού η Ελληνική Αστυνομία έδωσε το «οκ».
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός στην αστυνομία καθώς είχε εντοπιστεί, στη συμβολή των οδών Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, ένας χαρτοφύλακας.
Αμέσως είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της διενέργειας ελέγχου σε ύποπτο αντικείμενο από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη χωρίς να βρεθεί τίποτα ύποπτο.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.