Μενού
astynomia ekam.jpg
Άνδρας των ΕΚΑΜ. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ένας 44χρονος που φέρεται να είχε υποστηρικτικό ρόλο στις δολοφονίες σε Βάρη και Κέρκυρα, προφυλακίστηκε καθώς κατηγορείται ότι μετέφερε όπλα, αλλά και άτομα που ήθελαν να διαφύγουν από μια περιοχή σε άλλη.

Επιπλέον, κατηγορείται μεταξύ άλλων, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνέργεια σε ανθρωποκτονία κατά συρροή και διακεκριμένη οπλοκατοχή.

Στην απολογία του αρνήθηκε ότι ήταν μέλος μαφιόζικης οργάνωσης, καθώς υποστήριξε ότι δέχτηκε να μεταφέρει ένα αυτοκίνητο από την Αθήνα στην Κέρκυρα, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για τη δολοφονία δυο ατόμων από Μαυροβούνιο και Σερβία, αλλά και χωρίς να γνωρίζει ότι υπάρχουν όπλα σε αυτό.

Μαφιόζικες επιθέσεις: Το τηλέφωνο στο μικροσκόπιο

Επιπλέον, για την τηλεφωνική σύνδεση που φέρεται να του ανήκει και χρησιμοποιήθηκε από τους εμπλεκόμενους στη διπλή εκτέλεση, ο 44χρονος υποστηρίζει ότι συγκατηγορούμενός του στην υπόθεση, του έδωσε κινητό με αυτό τον αριθμό στην Αθήνα και αυτός το παρέδωσε σε άλλο άτομο που του υπέδειξε, στην Κέρκυρα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA