Μενού
Βανδαλισμός σε σχολείο στη Μαγνησία
Βανδαλισμός σε σχολείο στη Μαγνησία | gegonota.news
  • Α-
  • Α+

Μαθητές προκάλεσαν βανδαλισμούς σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή Αγριά στη Μαγνησία και ύστερα από μία ημέρα πήγαν στη διευθύντρια για να ζητήσουν συγγνώμη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gegonota.news, μαθητές από το ΕΠΑΛ της περιοχής βανδάλισαν το σχολικό ίδρυμα την περασμένη Δευτέρα (22/4), προκαλώντας υλικές ζημιές. 

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας, ενώ η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε για το περιστατικό μέσω ανάρτησής της στα social media.

Την επόμενη μέρα, μετά την ανάρτηση, οι δράστες πήγαν στο γραφείο της διευθύντριας και ανέλαβαν την ευθύνη για τους βανδαλισμούς και ζήτησαν συγνώμη.

Σε νέα της ανάρτηση, η ίδια σημείωσε πως «μία συγνώμη, όταν δίνεται από πέντε παλικάρια ως εκεί πάνω, που βρήκαν το θάρρος να μας επισκεφτούν και να μας υποσχεθούν με τον τρόπο τους, ότι δεν θα υπάρξει επόμενη φορά και ότι θα σεβαστούν τον χώρο που τους φιλοξενεί είναι πάντα καλοδεχούμενη». 

Βανδαλισμός σε σχολείο στη Μαγνησία
Βανδαλισμός σε σχολείο στη Μαγνησία | gegonota.news

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA