Μενού
fotia
Μεγάλη φωτιά δίπλα σε βενζινάδικο | ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε ξημερώματα Τρίτης στην Πυροσβεστική υπηρεσία καθώς, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε φωτιά σε φορτηγά τα οποία ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο, δίπλα ακριβώς από βενζινάδικο στο 3ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής οδού Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της Μάνδρας.

Αμέσως δόθηκε εντολή και ισχυρή δύναμη 15 πυροσβεστών με 5 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης, με πρώτο μέλημά τους να μη φτάσουν οι φλόγες στις αντλίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κίνδυνος αυτός προς το παρόν έχει αποφευχθεί, αλλά η επιχείρηση των πυροσβεστών συνεχίζεται καθώς η φωτιά έχει μεγάλη ένταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν σπίτια σε κοντινή απόσταση από το πρατήριο βενζίνης. Στο σημείο αναμένεται να φθάσει και το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να διεξάγει έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA