Μενού
gynaikoktonia
Γυναικοκτονία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Για τη γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα, όπου μία 43χρονη δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης (05/12), ενώ αναζητείται ο 71χρονος πρώην σύντορφός της, μίλησε ο κ. Κώστας ένας από τους μάρτυρες ανάλογου περιστατικού.

Πιο συγκεκριμένα, στάθηκε στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής (01/12) όταν η 43χρονη στη Σαλαμίνα είχε καταγγείλλει τον σύντροφό της για κακοποίηση. Έκανε λόγο συγκεκριμένα πως ο 71χρονος, μετά το περιστατικό, πήγε πάλι στο σπίτι της γυναίκας, για να πάρει τα πράγματά του.

Μάλιστα, παραβίασε το παράθυρο του σπιτιού που διέμενε η 43χρονη. «Στα πλάγια του σπιτιού, άνοιξε το παράθυρο και πήρε μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών και κάτι πουκάμισα στο χέρι. Πήρε πάλι το αμάξι της γυναίκας και έφυγε» τόνισε, μιλώντας στο Alpha.

«Η γυναίκα είχε φύγει και ξαναγύρισε στο σπίτι. Αυτός κατέβαινε από το βουνό με τα πόδια και τις πρόλαβε απ' έξω» συνέχισε ο μάρτυρας για επεισόδιο που προηγήθηκε της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα.

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης

Ο πρώην σύζυγος του θύματος της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα μίλησε, επίσης, στον Alpha για το αποτρόπαιο περιστατικό, καθώς και πώς γνωρίστηκε με τον δράστη: «Έχουμε ένα παιδάκι, το οποίο δεν μιλάει και τόσο καλά».

«Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου στο σπίτι που συζούσε, και πήγαινα και το έπαιρνα από εκεί. Μού είπαν ότι πήγε στο πατρικό της και το παιδί μου είχε φύγει με το ταξί και είχε πάει στο σχολείο. Πήγε στο σπίτι της και την πυροβόλησε στο πατρικό της» συμπλήρωσε.

«Είχαμε έρθει σε επαφή. Δεν μου είχε δώσει την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είναι και πολλά, πολλά. Εγώ ήθελα να απομακρύνω το παιδί μου και τα σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Απ' ό,τι ξέρω, ήταν οδηγός λεωφορείου, σε βανάκι που έπαιρνε από το σχολείο παιδάκια. Εκεί τον γνώρισε γιατί πήγαινε το παιδί μας στο σχολείο» κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA