Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής του Ταύρου η τεράστια φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή και πλέον έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
Πέραν των καπνών και του 112 που εκδόθηκε, υπήρχαν άνθρωποι με μεγαλύτερη ανησυχία, καθώς διαμένουν σε πολύ μικρή απόσταση από το σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά.
«Φλόγες και καπνός ακόμα πιο μεγάλος. Εγώ μένω εδώ δίπλα, ακριβώς εδώ δίπλα είναι σπίτια» δήλωσε μια γυναίκα που διαμένει σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τη μεγάλη φωτιά.
«Δεν γίνεται να υπάρχει τέτοια δραστηριότητα σε κατοικημένη περιοχή. Πριν ενάμιση χρόνο είχαμε πάλι φωτιά στην περιοχή, σε εργοστάσιο. Αυτό συμβαίνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα, όταν δεν υπάρχουν και μέτρα προστασίας και ασφάλειας για τους κατοίκους εδώ» τόνισε άλλη κάτοικος.
«Γι' αυτό λέμε ότι και η Περιφέρεια, και το κράτος και ο δήμος πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους για να προστατεύσουν τους κατοίκους» προσέθεσε κλείνοντας.
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.