Μενού
skilos_patousi_reader
  • Α-
  • Α+

Τουλάχιστον τέσσερα σκυλιά βρέθηκαν δηλητηριασμένα και νεκρά στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, με τις αστυνομικές Αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητο για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Τα περιστατικά, ειδικότερα, καταγράφηκαν στην ανατολική Φθιώτιδα, στην περιοχή της Πελασγίας, με την ΕΛΑΣ και τις φιλοζωικές οργανώσεις να εκτιμούν πως ο αριθμός των νεκρών ζώων να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, από την ευρύτερη περιοχή λείπουν τρία ακόμη σκυλιά, ενώ τα περιστατικά θανάτου των ζώων φέρεται να λάμβαναν χώρα μπροστά στα μάτια κατοίκων, ακόμη και μικρών παιδιών.

Φθιώτιδα: Δηλητηριάστηκαν με φόλα

Τα σκυλιά στη Φθιώτιδα, όπως γίνεται γνωστό, δηλητηριάστηκαν με φόλα, με τα πρώτα δύο να εντοπίζονται χθες, Τρίτη (13/2) από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Στυλίδας για την εποπτεία και φροντίδα των Αδέσποτων Ζώων, Δημήτρη Καραγκούνη.

Ένα ακόμη σκυλί εντοπίστηκε την ίδια ημέρα το απόγευμα έξω από σπίτι κοντά στην πλατεία του χωριού και το τελευταίο το πρωί της Τετάρτης (14/2) κοντά στο νηπιαγωγείο. Όλα τους ήταν με αφρούς στο στόμα, δείγμα ότι δηλητηριάστηκαν από φόλα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA