Με drone της αστυνομίας εντοπίστηκαν δεκάδες πρόβατα που κλάπηκαν στην Κρήτη τη νύχτα της 24ης προς την 25η Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το cretalive.gr ο κτηνοτρόφος κατήγγειλε τη ζωοκλοπή στην αστυνομία και με τη σειρά τους το ΤΑΕ Ρεθύμνου και το ΑΤ Αμαρίου άρχισαν τις σχετικές έρευνες.
Όπως φάνηκε από ίχνη στο έδαφος, το κοπάδι κατευθύνονταν ανατολικά του Γερακαρίου, προς την πλευρά του Μυλοποτάμου, μέσω της Πατσού και του φράγματος Ποταμών.
Ωστόσο η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση.
Με drone ο εντοπισμός
Μπλόκα στήθηκαν σε όλα τα περάσματα, γεγονός που φαίνεται πως εγκλώβισε τους ζωοκλέφτες, οι οποίοι έκρυψαν τα ζώα σε μια σπηλιά σε δύσβατο σημείο, στη θέση Δένι.
Η ΕΛΑΣ σήκωσε drone το οποίο τελικά εντόπισε τα 92 από τα 110 ζώα.
Ο ιδιοκτήτης αναγνώρισε τα ζώα τα οποία του επιστράφηκαν, ενώ αναζητείται ο δράστης της ζωοκλοπής.
- Δημοσκόπηση: Δεύτερη δύναμη η Καρυστιανού σε πρόθεση ψήφου - «Ροκανίζει» την αντιπολίτευση ο Τσίπρας
- Μαρία Καρυστιανού: Η φόρα, το ευαγγέλιο και ένας ελληνικότατος κίνδυνος
- Στίβεν Μίλερ: Ο άνθρωπος πίσω από τις πιο ακραίες αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ
- Όλοι με τα παντελόνια κάτω στο μετρό του Λονδίνου: Αναβίωσε και φέτος το αυστηρά «ακατάλληλο» έθιμο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.