Με drone της αστυνομίας εντοπίστηκαν δεκάδες πρόβατα που κλάπηκαν στην Κρήτη τη νύχτα της 24ης προς την 25η Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το cretalive.gr ο κτηνοτρόφος κατήγγειλε τη ζωοκλοπή στην αστυνομία και με τη σειρά τους το ΤΑΕ Ρεθύμνου και το ΑΤ Αμαρίου άρχισαν τις σχετικές έρευνες.
Όπως φάνηκε από ίχνη στο έδαφος, το κοπάδι κατευθύνονταν ανατολικά του Γερακαρίου, προς την πλευρά του Μυλοποτάμου, μέσω της Πατσού και του φράγματος Ποταμών.
Ωστόσο η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση.
Με drone ο εντοπισμός
Μπλόκα στήθηκαν σε όλα τα περάσματα, γεγονός που φαίνεται πως εγκλώβισε τους ζωοκλέφτες, οι οποίοι έκρυψαν τα ζώα σε μια σπηλιά σε δύσβατο σημείο, στη θέση Δένι.
Η ΕΛΑΣ σήκωσε drone το οποίο τελικά εντόπισε τα 92 από τα 110 ζώα.
Ο ιδιοκτήτης αναγνώρισε τα ζώα τα οποία του επιστράφηκαν, ενώ αναζητείται ο δράστης της ζωοκλοπής.
- Μαρία Καρυστιανού: Οι συμβολισμοί στα αποκαλυπτήρια του κόμματος, οι στόχοι και οι κόκκινες γραμμές
- Η άγρια δολοφονία του Νικηφόρου Μανδηλαρά που από την χούντα χαρακτηρίστηκε ατύχημα
- Ο τροχονόμος που τυχαία χάλασε τα σχέδια των δολοφόνων του Γρηγόρη Λαμπράκη
- Κονιτόπουλος για τη χαμένη του αδελφή: «Την έκλεψαν! Πήγα και στη Νικολούλη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.