Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό αγνοουμένου στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στον ποταμό Αχελώο.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα ενώ μεταβαίνει και η ομάδα Σ.ΜΗ.Ε.Α της Δυτικής Ελλάδας και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ ως συνδρομή στην αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άντρα από το Νεπάλ που φέρεται να πήγε για ψάρεμα στις εκβολές του ποταμού Αχελώου και πιθανόν να έχει πέσει μέσα στο ποτάμι.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.