Τραγωδία στην Πύλο αφού νεκρό ανασύρθηκε, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ένα άτομο νεαρής ηλικίας, μετά από πτώση Ι.Χ. αυτοκινήτου στο λιμάνι νωρίτερα σήμερα το βράδυ.
Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο επιβάτες και στήθηκε υπεράνθρωπη προσπάθεια για τη διάσωσή τους.
Στις προσπάθειες συμμετείχε ερασιτέχνης δύτης. Στην περιοχή έχει κληθεί τόσο το Λιμενικό όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ έχει ενημερωθεί και το ΕΚΑΒ.
Πραγματοποείται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν το συγκεκριμένο άτομο ήταν ο μόνος επιβαίνοντας ή αν υπήρχε και δεύτερος, αφού οι πρώτες πληροροφίες έκαναν λόγο για δύο επιβάτες.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.