Τροχαίο με έναν τραυματία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, περί του Σουφλίου, όταν ο οδηγός - διακινητής που μετέφερε ένα γκρουπ μεταναστών, άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ατύχημα συνέβη όταν ο διακινητής -ο οποίος στερείται άδειας οδήγησης- δεν συμμορφώθηκε σε υποδείξεις των αστυνομικών να σταματήσει, αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί πλησίον του οδοστρώματος.
Ο τραυματίας, ένας από τους μετανάστες που είχε στοιβάξει στο όχημα ο διακινητής, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ενώ ο τελευταίος -ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει πεζός- συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.