Μενού
emfilivia
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η μητέρα της 33χρονης που βρέθηκε δεμένη και άγρια κακοποιημένη σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην Ομόνοια, υπόθεση για την οποία συνελήφθη ένας 27χρονος.

«Μάλλον με βία το (σ.σ το παιδί) κράτησε, γιατί απ' ότι κατάλαβα εγώ το είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και το κράταγε εκεί μέρες, ήθελε να φύγει και μετά το είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος, ανέφερε η μητέρα και τόνισε ότι χτύπησε την κόρη της «πάρα πολύ, παντού. Με ξύλο, με σίδερο, δεν ξέρω, δεμένη την είχε».

«Φοβάται, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που την χτύπησε τώρα, που την έστειλε στο νοσοκομείο, το είχε χτυπήσει πριν περίπου δύο μήνες», είπε επίσης η μητέρα της 33χρονης, ενώ, όπως είπε η νεαρή γνώριζε τον δράστη:

«Τον ήξερε μήνες και την είχε χτυπήσει πολύ βαριά με σημάδια στα μάτια, στο κεφάλι και τώρα την έσυρε και την χτύπησε, να πέθαινε, δεν ξέρω, έτσι όπως είναι χτυπημένη δεν ξέρω τι να πω».

Ακόμα η μητέρα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με χτύπησε αυτός, τι κακό του έχω κάνει, κάτι λόγια λέει και καθαρά - καθαρά δεν μιλάει, την έχει χτυπήσει κι εδώ κάτω στο στόμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA