Μενού
Μητροκτονία στη Λάρισα
Αστυνομικοί στο σημείο της δολοφονίας στη Λάρισα | Intime
  • Α-
  • Α+

Αναστατωμένη είναι η Λάρισα μετά την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος με τη δολοφονία μίας 52χρονης μητέρας, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον 21χρονο γιο της  ως φερόμενο ως δράστη και τον 22χρονο ξάδερφό του ως φερόμενο ως συνεργό της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, οι περίοικοι άκουσαν φωνές γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και πιο συγκεκριμένα μία γυναίκα να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Ο 21χρονος συνελήφθη μετά από 14 ώρες και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε τη μητέρα του μετά από καυγά.

Οι φωνές, που άκουσαν οι γείτονες στη Λάρισα, ήταν από τη 52χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του 21 ετών γιου της. Όπως ειπώθηκε, μετά από 14 ώρες, γύρω στις 07:00 το απόγευμα, αποκαλύφθηκε το έγκλημα όταν γείτονες εντόπισαν τον γιο της 52χρονης μαζί με τον ξάδερφό του να μεταφέρουν τη σορό της τυλιγμένη σε παπλώματα.

Μητροκτονία στη Λάρισα
Αστυνομικός στο σημείο της δολοφονίας στη Λάρισα | Intime

Μητροκτονία στη Λάρισα: Ψάχνουν το κίνητρο

Στη συνέχεια, φέρεται να τύλιξε τη σορό με το πάπλωμά της και όλες αυτές τις ώρες παρέμενε στο σπίτι του μέχρι που κάλεσε έναν ξάδελφό του να τον βοηθήσει, πιθανόν με σκοπό να ξεφορτωθούν τη σορό της άτυχης γυναίκας. Ωστόσο περίοικοι τους είδαν την ώρα που μετέφεραν τη σορό και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικές Αρχές στη Λάρισα συνέλαβαν τον 21χρονο, ενώ μαζί του προσήχθη και ο ξάδερφός του και έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Λάρισας για να εξεταστούν.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, των εγκληματολογικών και αναμένεται ιατροδικαστής, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις για να διακριβωθούν οι λόγοι και οι συνθήκες του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 21χρονος δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν ούτε φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, με τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την πράξη να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι. Μητέρα και γιος ζούσαν μαζί από όταν η γυναίκα είχε χωρίσει με τον σύζυγό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA