Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ υπάρχει από τα ξημερώματα στην Πλατεία Συντάγματος, ώστε αν χρειαστεί να παρέμβει και να συνδράμει τους απεργούς πείνας.
Ο Πάνος Ρούτσι, ο οποίος βρίσκεται από τις 14 Σεπτέμβρη σε απεργία πείνας και συνεχίζει τον αγώνα του μέχρι να δικαιωθεί το αίτημά του, αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να παρακολουθούν πλέον και αν χρειαστεί να επέμβουν.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.