Μενού
Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα
Επιχείρηση της αστυνομίας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Περί «ένοχων μυστικών, που δεν θα βγουν ποτέ στην επιφάνεια» έκανε λόγο ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στο έγκλημα που έλαβε χώρα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα το πρωί της Δευτέρας (12/2).

Μιλώντας στο Mega και αναφερόμενος στον δράστη, ο κ. Μπαλάκας σημείωσε πως δεν σκότωσε τα τρία άτομα στη ναυτιλιακή για οικονομικούς λόγους καθώς είχε και ο ίδιος οικονομική επιφάνεια.

«Ο άνθρωπος στα 76 του είχε χρήματα να μην κοιτάξει πίσω καν, ό,τι και να του λέγανε και να του έκαναν, να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του σαν μεγιστάνας» επεσήμανε.

Σχετικά με το σπίτι από το οποίο φαίνεται ότι κινδύνευε να βρεθεί εκτός, εξήγησε πως «αυτό το σπίτι που λένε, δεν το χρησιμοποιούσε πολύ αυτός γιατί περισσότερο ήταν στους Πεταλιούς. (...) Δεν είχαν καν το δικαίωμα αυτοί να τον βγάλουν και αυτό ακούστηκε από την αρχή». 

Ερωτώμενος για το ποιος του ζήτησε να φύγει από το σπίτι στη Γλυφάδα, σημείωσε πως «κανείς  δεν έχει καταλάβει ακόμα ποιος έχει στείλει το μήνυμα (σ.σ. με τις απειλές)».

«Ήταν άδειο, επιπλωμένο ήταν και ερχόταν και έμενε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όταν ήταν στην Αθήνα γιατί τον περισσότερο χρόνο του τον περνούσε στους Πεταλιούς, όπου ήταν του καπετάν Σπύρου» είπε σε άλλο σημείο.

«Εδώ υπάρχουν ένοχα μυστικά που δεν θα βγουν ποτέ. Το καταλαβαίνουμε γιατί; Πρώτον, με την κύρια ανακοίνωση, εντός εισαγωγικών, της οικογένειας και με την επανένωση των δύο αδελφών τώρα που βγάλαν από κοινού, οι εχθροί, οι άνθρωποι οι οποίοι είχαν διαχωριστεί για παραπάνω από 300 εκατ. δολάρια, ενώθηκαν και πάρα πολύ σφηχτά για να σταματήσει το θέμα εδώ, να μην βγει τίποτα από τα παλιά στην επιφάνεια. Νομίζω ότι σιγά σιγά από πάνω μπαίνει πέπλο». κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA