Για την κλοπή ρολογιού αξίας 75.000 ευρώ από τουρίστα στη Μύκονο, συνελήφθη ένας Ιταλοαλγερινός που είναι μέλος της μαφίας της Νάπολης.
Σύμφωνα με το MEGA, πρόκειται για την έκτη φορά μέσα στα τελευταία χρόνια που συλλαμβάνονται Ιταλοί που παριστάνουν τους τουρίστες προσπαθώντας να κλέψουν ρολόγια.
Τέτοιου είδους περιστατικά κλοπών έχουν συμβεί στο «νησί των ανέμων» ξανά το 2016, 2017, 2018, 2020, 2021.
Παρόμοια γεγονότα έχουν εντοπιστεί και σε θέρετρα της Ισπανίας, στην Ίμπιζα και στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.
Βάση των μελών της συμμορίας που κλέβει ρολόγια είναι η Νάπολη.
Κλέβουν ρολόγια με τη μέθοδο της αγκαλιάς
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν με την μέθοδο της αγκαλιάς, τα μέλη της σπείρας έσπρωξαν και πήραν το ρολόι Ούγγρου τουρίστα.
Η παρανομία αυτή έγινε αντιληπτή τόσο από τους αστυνομικούς όσο και από την ασφάλεια του Ούγγρου ιδιώτη κατορθώνοντας να ακινητοποιήσουν τον έναν δράστη.
- Χειμώνας στην «καρδιά» της άνοιξης: Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε 8 περιοχές
- Η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ
- Πόσοι στρατιώτες των ΗΠΑ βρίσκονται στην Ευρώπη: Ο «χάρτης» με τις πιο εξαρτημένες χώρες
- Η γνωριμία του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Ταγίπ Ερντογάν είχε ένα απρόβλεπτο αποτέλεσμα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.