Μενού
Σχολείο στη Θεσσαλονίκη
Κλειστό λόγω κακοκαιρίας σχολείο στη Θεσσαλονίκη | EUROKINISSI / MOTION TEAM - ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
  • Α-
  • Α+

Νέο επεισόδιο μεταξύ ανήλικων μαθητών σημειώθηκε χθες (04/03) στη Νάξο με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 17χρονοι μαθητές του ΕΠΑΛ Φιλωτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, οι μαθητές από το Επαγγελματικό Λύκειο Φιλωτίου βρίσκονταν στη Χώρα της Νάξου στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Περίπου στη 1:00 το μεσημέρι, περνώντας έξω από το ΓΕΛ Νάξου «Μανώλης Γλέζος», μαθητές του ΓΕΛ βρίσκονταν στα κάγκελα του σχολείου και διαπληκτίστηκαν λεκτικά μεταξύ με τους μαθητές  του ΕΠΑΛ.

Το αποτέλεσμα ήταν δύο 17χρονοι μαθητές του ΕΠΑΛ να πηδήξουν τα κάγκελα και να βρεθούν εντός του σχολείου, με τον καυγά να παίρνει διαστάσεις με ύβρεις, λεκτικούς διαπληκτισμούς και απειλές.

Άμεσα παρενέβησαν οι εκπαιδευτικοί ώστε να λήξει το επεισόδιο, ενώ παράλληλα διακόπηκε η διδασκαλία των μαθημάτων αφού διαταράχτηκε η λειτουργία του σχολείου.

Στη συνέχεια, στο σχολείο έφτασαν οι αστυνομικές αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη των δύο ανηλίκων στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι εν λόγω ανήλικοι κατέληξαν στο Αστυνομικό τμήμα και μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι το βράδυ της Δευτέρας, με τις έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό να συνεχίζονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA