Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Επιχείρηση του ΕΚΑΒ για ασθενή | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας ανήλικος 13 ετών στη Ναύπακτο κατέληξε στο νοσοκομείο με οξεία μέθη, αφού προηγουμένως είχε λιποθυμήσει μέσα σε μπαρ. Οι δύο ιδιοκτήτες του μπαρ και ένας ανήλικος συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, από την έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ένας 13χρονος βρισκόταν μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, υποβασταζόμενος από άλλους ανηλίκους, βγήκε από το κατάστημα και διεκομίσθη με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια αποφασίστηκε η διακομιδή του στην Παιδιατρική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Εντολή για τοξικολογικές εξετάσεις

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 47 φιάλες αλκοολούχων ποτών και παρήγγειλαν στη Χημική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Επίσης χορηγήθηκε παραγγελία προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, για τη διενέργεια τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων στον ανήλικο.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ανήλικος ο οποίος φιλοξενούσε τον ανήλικο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA