Μενού
Νέα Σμύρνη: Η πολυκατοικία όπου ζούσε η οικογένεια
Νέα Σμύρνη: Η πολυκατοικία όπου ζούσε η οικογένεια | ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα ο 18χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Ο συλληφθείς, που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της οπλοχρησίας, βρίσκεται από νωρίς στο ανακριτικό γραφείο, αλλά περιμένει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των συγγενικών του προσώπων, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η μητέρα, η γιαγιά και η σύντροφος του 18χρονου θα καταθέσουν όλες ως μάρτυρες υπεράσπισης. 

Η μητέρα των δύο αδελφών βρισκόταν επί 2 ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας και αποχώρησε, με τη βοήθεια συγγενών της, καθώς είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Η επόμενη που μπήκε στο γραφείο ήταν η γιαγιά του νεαρού, που ήταν, επίσης, παρούσα στον άγριο καυγά που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του ανηλίκου.  Τρίτη μάρτυρας υπεράσπισης η σύντροφος του νεαρού.

Σημειώνεται πως σήμερα θα τελεστεί και η κηδεία του 16χρονου.  

Δηλώνει συγκλονισμένος

Ο ίδιος, κατά την κρατική τηλεόραση, δηλώνει συγκλονισμένος από το αποτέλεσμα της πράξης του και επισημαίνει πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον αδελφό του.

Ισχυρίζεται πως επειδή έχει χτυπήσει το δεξί του χέρι και είναι σε νάρθηκα, δεν καταλάβαινε πόσο σοβαρό τραυματισμό προκαλούσε στον 16χρονο. 

Οι πληροφορίες θέλουν τους δύο τους να έχουν συχνούς καυγάδες, ενώ το 2022 είχαν συλληφθεί και οι δύο για άλλο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA