Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη όταν δύο ανήλικοι, μόλις 16 ετών, οδηγώντας κλεμμένη μοτοσυκλέτα, επιχείρησαν να ξεφύγουν από έλεγχο της αστυνομίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία στην περιοχή, εντόπισαν του δύο ανήλικους πάνω σε μία μοτοσυκλέτα, τους έκριναν ύποπτους και επιχείρησαν να τους ελέγξουν.
Ο ανήλικος οδηγός της μοτοσυκλέτας όχι μόνο δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής, ενώ οι ανήλικοι παραβίασαν και πολλούς ερυθρούς σηματοδότες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.
Φτάνοντας σε ένα σημείο που πίστεψαν ότι είχαν ξεφύγει από το αστυνομικούς, παράτησαν τη μοτοσυκλέτα και επιχείρησαν να ξεφύγουν με τα πόδια, αλλά τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους άνδρες της ΔΙΑΣ και πλέον το λόγο έχει δικαιοσύνη, ενώ θα σχηματιστεί δικογραφία και για κλοπή.
- Σε επιφυλακή ΕΛ.ΑΣ και ελληνικό FBI για τους 5.000 Hells Angels που καταφθάνουν στην Ηγουμενίτσα
- Μία απόδειξη σούπερμαρκετ από το 2000: Αστείες τιμές για γάλα, μακαρόνια και σκυλοτροφή
- Έλενα Τσαγκρινού: Παραδέχτηκε πως είναι σε σχέση με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα - «Το "Καίγομαι" τα λέει όλα»
- Η χώρα της Ευρώπης που βίωσε την πιο ζεστή άνοιξη που έχει καταγραφεί ποτέ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.