Μενού
oliber
Ο Όλιβερ | Twitter
  • Α-
  • Α+

Συμπληρωματικές καταθέσεις δίνουν στις αστυνομικές Αρχές και στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών –τις τελευταίες δύο ημέρες– ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ και οι στενοί του συγγενείς σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης του σκύλου στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με το Open, σήμερα κλήθηκαν εκ νέου για κατάθεση οι στενοί συγγενείς του ιδιοκτήτη Χάσκι στην Αράχωβα, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το «θρίλερ» με την κακοποίηση του σκύλου.

Όπως αναφέρεται, δεν κλήθηκαν ως ύποπτοι για την υπόθεση. Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα σημαντικό βίντεο, που φαίνεται ένας σκύλος ο οποίος μοιάζει στον Όλβιερ, να είναι κοντά στο σπίτι του ιδιοκτήτη του και να συνοδεύεται από δύο άτομα.

Αράχωβα: Συγκλίνουν σε κοινή γνωμάτευση οι κτηνίατροι

Μία εκ των κτηνιάτρων που έλεγξαν τον σκύλο στην Αράχωβα, η Κλεονίκη Τόλα, μίλησε στο Mega για τις γνωματεύσεις των γιατρών, για τις οποίες υπήρχαν αντιφατικές πληροφορίες ότι δεν συνέκλιναν μεταξύ τους.

«Οι συνάδελφοι το είδαν σε διαφορετική, χρονική στιγμή απ' ό,τι το είδα εγώ. Ήμουν παρούσα στη νεκροτομή, και συμφωνήσαμε για ό,τι είδαμε και οι τρεις τη στιγμή εκείνη, εκτός από αυτό που δεν μπορούσαν να δουν αυτό, που ειδά εγώ όσο ήταν εν ζωή το σκυλί.

«Υπάρχει συμφωνία της δικής μου γνωμάτευσης  με το πανεπιστήμιο για ό,τι είδα αρχικά. Δεν υπάρχει διχογνωμία μεταξύ εμού και των συναδέλφων μου, δεν ξέρω πώς προκύπτει αυτό και διαδίδεται. Πόρισμα δεν έχει δοθεί, από εκεί και ύστερα τα πράγματα θα πάρουν τη σειρά τους» σημείωσε μεταξύ άλλων η κτηνίατρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA