Μενού
skilos_patousi_reader
  • Α-
  • Α+

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών και οι αστυνομικές Αρχές στην Αράχωβα έχουν στα χέρια τους, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, τρία σημαντικά στοιχεία για τη φρικτή κακοποίηση του Όλιβερ, του σκύλου Χάσκι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το πρώτο σημαντικό στοιχείο, το οποίο θα τους βοηθήσει να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες του αποτρόπαιου περιστατικού στην Αράχωβα, είναι μία νέα μαρτυρία κατοίκου που σημειώνει πως το ίδιο βράδυ είδε κάποιες ύποπτες κινήσεις σε συγκεκριμένο σημείο, το οποίο είχε υποδείξει, από ένα αυτοκίνητο το οποίο, επίσης, έχει υποδείξει.

Το ίδιο άτομο κάνει λόγο πως άκουσε φασαρία, και μετά είδε έναν άνθρωπο να σκύβει στο αυτοκίνητό του βάζοντας κάτι. Λίγα λεπτά νωρίτερα, όπως είπε, είχε δει έναν σκύλο που έμοιαζε στον Όλιβερ.

Αράχωβα: Το δεύτερο και το τρίτο στοιχείο

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο από παρακείμενο κτίριο, που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση και να αναδείξει τον δράστη ή τους δράστες της κακοποίησης του σκύλου.

Μάλιστα, έχει ανοίξει νέος κύκλος καταθέσεων, όπου εξετάζονται τόσο άνθρωποι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση όσο και κάτοικοι της περιοχής.

Αράχωβα: Ορίζεται πραγματογνώμονας για τον Όλιβερ

Στην Αράχωβα έχουν μεταβεί δύο αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της φρικτής κακοποίησης και του θανάτου του Όλιβερ, του σκύλου ράτσας Χάσκι.

Σύμφωνα με την Ηρώ Καριοφύλλη και τον Alpha, για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, αναμένεται να οριστεί την ερχόμενη Δευτέρα (11/12) πραγματογνώμονας, ο οποίος θα εξετάσει μέσω φωτογραφιών τον Όλιβερ, καθώς το σκυλί δεν θάφτηκε ποτέ και πετάχτηκε με βάναυσο τρόπο σε πλαγιά στην Αράχωβα.

Όπως αναφέρεται, ο πραγματογνώμονας θα εξετάσει τόσο τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ιδιώτης κτηνίατρος όσο και οι δημόσιοι, για να διαπιστώσει εάν τα τραύματα, και συνεπώς η κακοποίηση του Όλιβερ, προέρχονται από άνθρωπο ή από άλλο είδος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA