Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (10/4) στην ορεινή Νάξο.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, στην περιοχή μεταξύ Δανακού και Λυγαριδίων, ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση σε γκρεμό.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο άνδρας είχε βρεθεί στην περιοχή για προσωπικές του εργασίες, καθώς πήγε να επιβλέψει τα ζώα του, όπως συνήθιζε.
Οι πρώτες πληροφορίες
Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, φέρεται να γλίστρησε σε απότομο σημείο του μονοπατιού και να κατρακύλησε στον γκρεμό.
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό.
- Χρυσές ξανά οι αδερφές Αλεξανδρή: Απόλυτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Στάχτη οι κόποι μιας ζωής: Κρανίου τόπος το Πόρτο Γερμενό, σε κλοιό η Ψάθα – Ολονύχτια μάχη στα μέτωπα
- Σαν βγαλμένη από ταινία: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Τζένης Καζάκου που «έριξαν» το Instagram
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.