Ο 64χρονος ψαράς που αγνοούταν από χθες (12/6), το βράδυ της Τετάρτης στη Λήμνο δυστυχώς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σήμερα τα ξημερώματα, κατά πάσα πιθανότητα ήδη νεκρός.
Όπως ενημερώνει to limnosfm100, η βάρκα του ερασιτέχνη ψαρά είχε προσκρούσει χθες ακυβέρνητη στο λιμάνι του Μούδρου., πυροδοτώντας τις έρευνες. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή των Λύχνων.
Άμεσα μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Μούδρου όπου του έγινε ΚΑΡΠΑ σε μια προσπάθεια να τον επαναφέρουν στη ζωή, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου, στις 01:40, διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός του.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.