Ακόμα ένα περιστατικό bullying σε σχολείο ήρθε στο «φως» με θύμα έναν μαθητή 15 ετών στο Καματερό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανήλικος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από συμμαθητή του, με τους μαθητές που βρίσκονταν στο σημείο, να βιντεοσκοπούν με το κινητό τους.
Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το επίμαχο βίντεο έφτασε στα χέρια της μητέρας του 15χρονου μαθητή.
Όπως ανέφερε η ίδια, το παιδί μαζί με τους φίλους του είχαν πάει σε ένα σχολικό συγκρότημα να παίξουν. Κάποια στιγμή, ένα άτομο από άλλη παρέα, επιτέθηκε στον 15χρονο κι ενώ τον χτυπούσε, ένας άλλος βιντεοσκοπούσε.
Η μητέρα του 15χρονου, φέρεται να πήγε στην αστυνομία και όπως κατήγγειλε της είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσει σε μήνυση.
Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις Αρχές, ενώ σύμφωνα με τη μητέρα, ο έφηβος είχε δεχθεί σχολικό εκφοβισμό και παλαιότερα.
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Καιρός: Σήμερα (20/3) η πιο κρύα ημέρα της περιόδου - Οι εκτιμήσεις για την 25η Μαρτίου
- Συνεχίζεται και σήμερα (20/3) η απεργία των ταξί: Συγκέντρωση στις 10:30 στα γραφεία του ΣΑΤΑ
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.