Ακόμη ένα ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι έλαβε χώρα αυτή τη φορά στη Χαλκιδική, εγείροντας φόβους για την ασφάλεια των ανήλικων, που τα χρησιμοποιούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όλα συνέβησαν σήμερα, Σάββατο (16/5), νωρίς το μεσημέρι στον Νέο Μαρμαρά, γύρω στις 13:30, όταν ένας 12χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του πατινιού που οδηγούσε και τραυματίστηκε.
Από την πτώση του στο οδόστρωμα, ο ανήλικος υπέστη ελαφρύ τραυματισμό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.
Αξίζει να αναφερθεί πως μπροστά στο περιστατικό της πτώσης, βρίσκονταν και οι γονείς του παιδιού.
- Porcelain: Το καλύτερο κομμάτι του Moby μιλάει με ιδιοφυή τρόπο για κάτι αρρωστημένο
- Πορτοσάλτε για εμπρησμούς: «Ο στίχος του Πάνου Βλάχου προετοίμαζε για κάτι κακό ή όχι;»
- «Χάιδεψε τον λαγοκέφαλό μου, δεν δαγκώνει»: Το μποξεράκι που θα αγόραζε ο Λάζαρος από το «Είσαι το ταίρι μου»
- Ελαφόνησος: Τύπος πήγε στο ferry boat κολυμπώντας και ανέβηκε από τον ανοιχτό καταπέλτη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.