Μενού
erdogan
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν | Shuttestock
  • Α-
  • Α+

Η ελληνική τηλεόραση και τα περιοδικά τον έκαναν viral, ο ίδιος, ωστόσο, έχει 20 χρόνια εμπειρία ως αστρολόγος και μέντιουμ. Στην επικοινωνία μας με τον Αντώνη Ξενικό συναντήσαμε έναν ζεστό και ευγενικό άνθρωπο, που μου αποκάλυψε πολλές πτυχές για το επάγγελμα του, ενώ ανακάλεσε στη μνήμη του και κάποια περιστατικά από όλα αυτά τα χρόνια, που δεν μπορεί να τα ξεχάσει.

Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και να ζητήσουμε μια πρόβλεψη για το ζήτημα των ημερών που μονοπωλεί την επικαιρότητα, τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Μας εξήγησε ευγενικά πως κάτι τέτοιο δεν είναι ταιριαστό στη μέθοδο του. Όπως άλλωστε εξήγησε: «κάποιοι ισχυρίζονται ότι κάνουν θαύματα σε τρεις μέρες, εγώ όχι». Η μέθοδος του απαιτεί χρόνο ώστε να εξοικειωθεί με τον αστρολογικό χάρτη του εκάστοτε ατόμου. 

Ο λόγος, λοιπόν, στον ίδιο για ένα ταξίδι στα... άστρα που ο ίδιος έχει την ικανότητα να «διαβάζει».

Το ξεκίνημα και η έμπνευση

«Από μικρός, από την ηλικία των 14 ετών, άρχισα να έχω μεταφυσικές αναζητήσεις και να αναζητώ ερεθίσματα σχετικά με τον κόσμο της αστρολογίας. Με πολλή έρευνα και μελέτη, κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Η κυρία Λίτσα Πατέρα, αλλά και παλαιότερες παρουσίες του χώρου, όπως η κυρία Θεοδώρα Ντάκου, με επηρέασαν αρκετά σε αυτό που κάνω τώρα». 

«Γιατί είμαστε εδώ, ποιος είναι ο προορισμός μας στη γη; Αυτές ήταν μερικές από τις αναζητήσεις που με οδήγησαν στην αστρολογία. Και φυσικά το τι μέλλει γενέσθαι. Και είμαι ευγνώμων, διότι η αστρολογία μου έδωσε απαντήσεις, όπως και στους ανθρώπους με τους οποίους μιλώ καθημερινά. Βρίσκομαι πια 20 χρόνια σε αυτόν τον κλάδο».

Τι αναζητά ο κόσμος στην αστρολογία;

«Το ενδιαφέρον του κόσμου για την αστρολογία από τότε που ξεκίνησα μέχρι τώρα, παραμένει αμείωτο, ίσως και όσο περνάν τα χρόνια να αυξάνεται. Μου έκανε εντύπωση τελευταία ότι υπήρξε κόσμος που με ρωτούσε τι θα γίνει βάσει αστρολογικών προβλέψεων, στις δημοτικές εκλογές.  Ο περιοδικός Τύπος, αλλά και οι τηλεοπτικές εκπομπές, όπως αυτή της κυρίας Στεφανίδου, συχνά αναζητούν τις προβλέψεις μου, και είμαι αρκετά χαρούμενος γι' αυτό».

«Ο κόσμος αναζητά τις υπηρεσίες μου, επικεντρωμένος περισσότερο στο ερωτικό κομμάτι, στις σχέσεις. Αυτό ενδιαφέρει τους περισσότερους και σε αυτό προσπαθώ να βοηθάω με όλη την γνώση που διαθέτω. Έχω βοηθήσει και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, ξεκινώντας από την αστρολογία, και φτάνοντας στις κάρτες ταρώ».

«Ως προς εκείνους που αμφισβητούν τα ζώδια, και επειδή ζούμε σε μια εποχή που επικρατεί μια γενικευμένη αμφισβήτηση , έχω να πω ότι αν δεν προσπαθήσεις να εισχωρήσεις σε μια γνώση, να μάθεις περισσότερα για ένα φαινόμενο, τότε δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις. Είναι απλώς μια εμπάθεια, που προσωπικά δεν με απασχολεί». 

Απίστευτο, κι όμως αληθινό

«Χρειάστηκε καθοδήγηση εκ μέρους μου και πίστη από την πλευρά του και τελικά συνέβη. Αναφέρομαι σε εκείνο το άτομο που ζήτησε τις υπηρεσίες μου στην πρόβλεψη, για ένα προσωπικό του ζήτημα, ερωτικής φύσεως και ένα βράδυ, είδε ξαφνικά τον άνθρωπο του, τον οποίο είχε χάσει μετά από χωρισμό, να του φανερώνεται μέσα στη νύχτα, σε ένα μέρος 100 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που ζούσε. Ο άνθρωπος αυτός όταν έγινε μάρτυρας αυτού του φαινομένου, έκλαιγε με λυγμούς επί ώρες». 

«Όσοι προσπάθησαν να εξηγήσουν τη μαγεία με τη λογική απέτυχαν. Η μαγεία δεν είναι σαν τα μαθηματικά πχ, θέλει πίστη και σωστή καθοδήγηση. Επίσης απαιτείται νηφάλια αντιμετώπιση όσων συμβαίνουν. Έχω απορρίψει ανθρώπους που έβλεπα ότι έχριζαν ψυχιατρικής βοήθειας και τους έχω προτρέψει με κάθε τρόπο, να πάνε σε γιατρό. Επίσης όταν βλέπω ανθρώπους με σκοπιμότητες και πονηρές συμπεριφορές, τους αποκλείω από κάθε συνεργασία».

Καραντίνα, ελληνοτουρκικά και Ταγίπ Ερντογάν

«Αστρολογικά, μου έχει ζητηθεί να κάνω πρόβλεψη για την καραντίνα του κορονοϊού και την πανδημία συνολικά, για τα ελληνοτουρκικά, για την πολιτική πορεία του κυρίου Μητσοτάκη και όχι μόνο. Για τον κορονοϊό είχα πει ότι θα είναι μια δύσκολη εποχή για όλους μας, ένα φαινόμενο που δεν θα τελειώσει γρήγορα, πχ σε ένα μήνα. Όπως επίσης και για το ζήτημα των σεισμών, όταν μου ζητούσαν περιοδικά να κάνω μια πρόβλεψη, τούς έλεγα τι πίστευα ότι θα συνέβαινε, και η ίδια η ζωή με επιβεβαιώνει. 

«Για τον κύριο Μητσοτάκη έχω γράψει μια πλήρη ανάλυση του αστρολογικού του χάρτη, ενώ και για τον κύριο Ταγίπ Ερντογάν, με αφορμή τις συχνές μου επισκέψεις στην Κωνσταντινούπολη και τις επαφές μου με ανθρώπους που εργάζονται εκεί και στον αστρολογικό χώρο, είχα μια συνάντηση, στην οποία μου είχαν ζητηθεί οι αστρολογικές μου υπηρεσίες και κάποιες προβλέψεις. Είχα επαληθευτεί για το σεισμό, τη νίκη του στις εκλογές, και κάποια σκάνδαλα που συνέβησαν στην κοινωνική ζωή της πόλης». 

«Είναι δύσκολος χαρακτήρας και απόμακρος ο Ερντογάν. Είναι αρκετά σκληρός, αν και είναι το ίδιο ζώδιο με τον κύριο Μητσοτάκη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA