Μενού
italos
Ο μαφιόζος σεφ στην Κέρκυρα | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Ο 60χρονος μαφιόζος που δούλευε ως σεφ στην Κέρκυρα και διέμενε για 21 χρόνια στο νησί του Ιονίου, έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του, να μην εκδοθεί στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το Mega, ο δικηγόρος του μαφιόζου θα επικαλεστεί ότι έχει δημιουργήσει οικογένεια στην Ελλάδα, ενώ η πλευρά του Ιταλού υποστηρίζει ότι τα οικονομικά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται έχουν παραγραφεί στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης της Εισαγγελίας της Νάπολης, για εγκληματική οργάνωση και οικονομικά αδικήματα.

Η φωτογραφία που τον πρόδωσε

Να σημειωθεί ότι συνελήφθη μετά από δωδεκαετή αναζήτηση από τις ιταλικές αρχές, οι οποίες είχαν εκδώσει και διεθνές ένταλμα σύλληψης. Τον πρόδωσε μία φωτογραφία η οποία τον έδειχνε στον όροφο με πανό και κασκόλ από την ομάδα της Νάπολι, η οποία πήρε το πρωτάθλημα φέτος.

Μάλιστα ως ειρωνεία της τύχης, αυτά τα πανό ακόμα βρίσκονται αναρτημένα στο μπαλκόνι του εστιατορίου. Η φωτογραφία αυτή βρέθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και από εκεί τον εντόπισαν οι ιταλικές αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA