Μενού
Ο Παναγιώτης Ραφαήλ στα γενέθλιά του
Ο Παναγιώτης Ραφαήλ σβήνει κεράκια για τα γενέθλιά του | Facebook - @Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ
  • Α-
  • Α+

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, τέσσερα περίπου χρόνια από τη θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία τύπου 1, φαίνεται πως κερδίζει καθημερινά τη «μάχη», καθώς μετά το σχολείο, γιόρτασε χθες τα έκτα του γενέθλια. 

Σε συγκινητικό βίντεο που ανάρτησαν οι γονείς του στα social media και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» ακούγονται να του τραγουδούν στα αγγλικά και ο μικρός να σβήνει το κεράκι.

Το βίντεο προκαλεί συγκίνηση και στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας, με τους γονείς του να αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί γιορτάσαμε τα γενέθλια του μεταξύ μας, δεχτήκαμε όμως πολλές ευχές που έκαναν τη μέρα αυτή ξεχωριστή».

Παναγιώτης Ραφαήλ: Η ανάρτηση της οικογένειάς του

«Σήμερα το αγοράκι μας έγινε 6 ετών! Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε!

Λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί γιορτάσαμε τα γενέθλια του μεταξύ μας, δεχτήκαμε όμως πολλές ευχές που έκαναν τη μέρα αυτή ξεχωριστή!

Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε υγεία σε όλους!»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA