Μενού
Κύπρος
Κύπρος | EPA/KATIA CHRISTODOULOU/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς, όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας, και δύο τραυματίες σημειώθηκε στην Κύπρο σήμερα, Πρωτοχρονιά, τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του philenews.com, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά την έλευση του 2024, με δύο αδέλφια, 17 και 27 ετών, και τους παππούδες τους, 72 και 74 ετών, να χάνουν τη ζωή τους στην επαρχία της Λεμεσού. 

Τα αδέλφια είχαν γιορτάσει την Πρωτοχρονιά οικογενειακά και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο όχημα για να μεταφέρουν τους παππούδες τους στο σπίτι τους. 

Κάτω από συνθήκες που παραμένουν υπό διερεύνηση, το όχημά τους συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, με δύο επιβαίνοντες. Το αμάξι παρέκκλινε της πορείας του και σκαρφάλωσε σε νησίδα. 

Οι τέσσερις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν εντός του οχήματος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Τελικώς, μεταφέρθηκε στο  Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος, ένας 44χρονος και μία 38χρονη, νοσηλεύονται τραυματισμένοι. 

Ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, σε δηλώσεις του στο τοπικό μέσο επεσήμανε πως οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το φοβερό θανατηφόρο, διερευνώνται. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA