Μενού
pyrosvestiki
Πυροσβέστης. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Κατά τις απογευματινές ώρες χθες Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για τον εντοπισμό αλλοδαπού, πλησίον του φαραγγιού της Τρυπητής στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων στη Νότια Κρήτη.

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 18 πυροσβέστες και συγκεκριμένα, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καμπανού, τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων και την 3η ΕΜΑΚ, αλλά και δυο (2) Ομάδες Σ.μη.Ε.Α. από την ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηρακλείου και την ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων Κρήτης.

Μετά από έρευνες, οι Πυροσβεστικές δυνάμεις, με τη χρήση Σ.μη.Ε.Α, εντόπισαν σε δύσβατο και δυσπρόσιτο σημείο, τη σορό του αλλοδαπού, πλησίον του Φαραγγιού της Τρυπητής, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στη Νότια Κρήτη.

Πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, προσέγγισε το σημείο ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος με δύο (2) εναέριους διασώστες, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του αλλοδαπού, τη μετέφεραν στην Αεροπορική Βάση της Σούδας (115 Πτέρυγα Μάχης) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μεσημεριανές ώρες σήμερα Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA