Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης ένας 15χρονος μαθητής από τη Γαλλία όταν έπεσε στο κενό από μπαλκόνι τρίτου ορόφου ξενοδοχείου στην Ομόνοια.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστό ο νεαρός είχε έρθει στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.
Περίπου στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες, ο έφηβος έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην οδό Σολωμού και 3ης Σεπτεμβρίου στην Ομόνοια.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 15χρονος διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Παίδων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από την Ελληνική Αστυνομία διενεργείται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.