Περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων καταγράφηκε το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) στο Ωραιόκαστρο, με έναν 15χρονο να δέχεται επίθεση από δύο συνομηλίκους του με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Ο 15χρονος, σύμφωνα με το ThessToday, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται μετά και το συμβάν που έλαβε χώρα στο Κοντακοπούλειο Αθλητικό Κέντρο στο Ωραιόκαστρο.
Όλα ξεκίνησαν στις 07:00 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν δύο ανήλικοι απομόνωσαν τον 15χρονο, τον οδήγησαν πίσω από το κτίριο του Αθλητικού Κέντρου και, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο.
Ο ένας εκ των θυτών, όπως αναφέρεται, τραβούσε και βίντεο ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο.
Το παιδί μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ έχει κατατεθεί μήνυση εις βάρος των νεαρών που -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.
- Γιατί «φλέγεται» ξανά ο Λίβανος και πώς το Ισραήλ τινάζει στον αέρα την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.