Μενού
ermou hristougenna
Κίνηση στην Ερμού τα Χριστούγεννα | Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα, με το εορταστικό ωράριο λειτουργίας να ξεκινά στις 11:00 το πρωί και να διαρκεί έως τις 18:00.

Παράλληλα, ανοιχτά θα είναι πολλά σούπερ μάρκετ.

Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα

Εξαίρεση αποτελούν τα μεγάλα καταστήματα και τα πολυκαταστήματα τα οποία θα ανοίξουν από τις 11:00 και θα λειτουργήσουν για δύο ακόμη ώρες έως τις 20:00.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ειδικότερα σήμερα Κυριακή ανοιχτά (με ωράριο 11:00-18:00) θα είναι και κάποια σουπερμάρκετ (super market) ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας. Την επόμενη Κυριακή 24/12, παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι επίσης ανοιχτά τα καταστήματα για τις αγορές της τελευταίας στιγμής.

Διευκρινίζεται ότι η λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική. Ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου καθώς και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου αλλά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA