Την απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης εξαιτίας σοβαρής παράβασης του καθήκοντος εν ώρα εργασίας ανακοίνωσε ο ΟΣΕ.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΣΕ ο φύλακας απολύθηκε άμεσα, καθώς, ενώ είχε αναλάβει τη σχετική υπηρεσία στη γραμμή Σέρρες - Θεσσαλονίκης (θέση Μουριές), διαπιστώθηκε ότι έλειπε αδικαιολογήτως από το πόστο του εν ώρα εργασίας.
Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας 1635 ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης του φύλακα, ενώ ακολούθησε η απόλυσή του.
Σύμφωνα με την διοίκηση του ΟΣΕ, πλέον, στο νέο πλαίσιο αυστηροποίησης των ποινών, τέτοιου είδους παραβάσεις καθήκοντος δεν θα μένουν χωρίς συνέπειες.
Η αντίδραση του ΟΣΕ υπήρξε άμεση και εντός του πλαισίου μηδενικής ανοχής που έχει υιοθετηθεί για ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας των σιδηροδρομικών μετακινήσεων.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Βασίλης Καρράς: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του τραγουδιστή μετά τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
Γιατί ο Τζόκοβιτς έρχεται μόνιμα στην Αθήνα: Η κόντρα με τον Βούτσιτς και το Bruko
Τι θα γίνει στην Ελλάδα με τις τιμές σε βενζίνη και πετρέλαιο λόγω της έντασης στη Μέση Ανατολή
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.