Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» αποκαλύπτει πως ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) προσανατολίζεται στην κατασκευή τσιμεντένιων τειχών για την προστασία από περιστατικά δολιοφθοράς και κλοπών.
Ειδικότερα, η εφημερίδα τονίζει πως ο ΟΣΕ σκέφτεται την εγκατάσταση τειχίων εκατέρωθεν των γραμμών, προκειμένου να τις προστατεύουν από βανδαλισμούς αγνώστων, οι οποίοι κλέβουν μεταλλικές κατασκευές και στη συνέχεια πετούν πέτρες σε συρμούς.
Με τα τσιμεντένια τείχη, ο ΟΣΕ θέλει να προστατέψει τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, προκειμένου να υπάρξει περισσότερη ασφάλεια και να αποφευχθούν κλοπές και δολιοφθορές.
- To πιο γνωστό τραγούδι της Ντόλι Πάρτον ήταν πιο φεμινιστικό από όσο νομίζουμε
- Συνέλαβε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον Λεωνίδα στο «10 Λεπτά Κήρυγμα»;
- Ολυμπιακοί της ταρίφας: Οδηγός ταξί πήρε 800 ευρώ από τουρίστα στο αεροδρόμιο, καταρρίπτοντας χθεσινό «ρεκόρ»
- Χειροπέδες στον 22χρονο με τη μάσκα του «Chucky» που σκόρπισε τον τρόμο στη Φιλαδέλφεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.