Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Ελληνική Αστυνομία καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο έξω από υποκατάστημα τράπεζας στο Παγκράτι.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το υποκατάστημα της τράπεζας βρίσκεται στην οδό Ευτυχίδου και Σπύρου Μερκούρη και ολόκληρο το τετράγωνο αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο.
Πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έφτασαν στο σημείο προκειμένου να ελέγξουν το ύποπτο αντικείμενο ώστε αν χρειαστεί να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη.
Το ύποπτο αντικείμενο ήταν μια σακούλα που είχε τοποθετηθεί μπροστά από το ΑΤΜ του υποκαταστήματος.
Τελικά, όπως αποδείχθηκε, μετά από έλεγχο από το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, η σακούλα περιείχε... σκουπίδια και ο συναγερμός έληξε.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.