Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (02/02) σε κεντρικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου, όπου αποκολλήθηκαν και έπεσαν ζαρντινιέρες από πολυκατοικία.
Όπως φαίνεται από τις εικόνες που μετέφερε το Action24, οι ζαρντινιέρες κατέληξαν στο πεζοδρόμιο και έγιναν κομμάτια.
Κρίνεται τυχαίο που δεν περνούσε κάποιος πεζός από το σημείο εκείνη την ώρα, καθώς πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο και τα συντρίμμια κατέληξαν έξω από καταστήματα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, υπάρχουν κι άλλες ζαρντινιέρες σπιτιών που κρίνονται επικίνδυνες.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.