Μενού
panellinies
Πανελλήνιες 2023 | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μέχρι αύριο, Παρασκευή (15/12), θα γίνονται υποβολές αιτήσεων-δηλώσεις για συμμετοχή στις πανελλήνιες εξετάσεις στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια για το 2024.

«Όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2024 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές» ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας, με σχετική ανακοίνωση. 

«Από το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής της εν λόγω αίτησης για φέτος λήγει αύριο Παρασκευή 15-12-2023» προσέθετε.

Το υπουργείο ξεκαθαρίζει πως μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας, δεν θα γίνεται δεκτή καμία αίτηση-δήλωση.

«Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ» αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΥΠΑΙΘΑ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA