Πάνω από 20 άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας, για ηλεκτρονικές απάτες σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη σε Δυτική Αττική, Σαλαμίνα, Λαμία, Θεσσαλονίκη, Αμαλιάδα, Φιλιατρά, Γρεβενά, όπως επίσης και σε άλλες περιοχές.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.