Ο γιος του Πάνου Καμμένου είναι ανάμεσα στους προετείς στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων , η ορκωμοσία των οποίων έγινε την Παρασκευή (4/10).
Ο γιος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας ορκίστηκε και Πάνος Καμμένος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, κάνοντας μία σχετική ανάρτηση στο Instagram.
«Είμαστε περήφανοι για όλους τους αυριανούς ηγέτες των Ενόπλων μας Δυνάμεων που ορκίστηκαν στις Στρατιωτικές σχολές με αγάπη για την Πατρίδα. «Commando» όπως σε μεγάλωσα από το νηπιαγωγείο εχθές σε είδαμε να ορκίζεσαι με τους συμμαθητές σου εντασσόμενος στην ένδοξη οικογένεια του ΠΝ . Ο Άγιος Νικόλας μαζί σας».
Η ανάρτηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος
- Το κτίριο - γείτονας του Μουσείου της Ακρόπολης με την τεράστια ιστορία που οι περισσότεροι προσπερνούν
- Η απογείωση και οι τελευταίες δραματικές στιγμές του μοιραίου Phantom στην Τανάγρα
- Τι ομάδα ήταν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1974 έως σήμερα
- Δημιουργήθηκε όντως ο πρώτος φραπές στη ΔΕΘ το 1957; Η ταινία που αποδεικνύει το αντίθετο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.