Μία παρ' ολίγον τραγωδία πήγε να σημειωθεί το βράδυ της Κυριακής στην Κέρκυρα, στο χωριό Γιμάρι, όταν ένα 7χρονο κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία ακουμπώντας ένα καλώδιο, που βρισκόταν σε εκκλησία.
Εκείνη την ώρα, μάλιστα, γινόταν πανηγύρι στο χωριό της βόρεια Κέρκυρας, με το περιστατικό να έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά από σχετική καταγγελία που έκανε στη ΔΕΔΔΗΕ ο πατέρας της 7χρονης.
Το κοριτσάκι στην Κέρκυρα ακούμπησε τα κάγκελα της εκκλησίας, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία, ο πατέρας της αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και την τράβηξε άμεσα, για να τον χτυπήσει κι αυτόν το ρεύμα.
Άμεσα, πατέρας και κόρη πήγαν στο νοσοκομείο όπου πήραν εξιτήριο χθες το απόγευμα, ενώ το παιδί παρακολουθείται και σήμερα από Holder και από τους γιατρούς του νοσοκομείου.
Ο πατέρας ανέφερε το περιστατικό στη ΔΕΔΔΗΕ και ένας εργαζόμενος αφαίρεσε το καλώδιο, που είχε τοποθετηθεί παράνομα στον στύλο της ΔΕΗ.
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Πέθανε η Τάτι Αλμέιδα, εμβληματική μορφή των Μητέρων της Πλατείας Μαΐου - Δεν βρήκε ποτέ τον γιο της
- Nα βάλεις 7 γκολ στο Κουρασάο ή να μη βάλεις;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.