Σοβαρό τραυματισμό απέφυγε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, όταν κατά την επίσκεψή του στο έργο Πηγάδια – Γέφυρα Πλάκας γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος.
Το epirusgate.gr αναφέριε, μετά από επικοινωνία μαζί του, πως φέρει τραύματα σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά και λιγότερα στο πρόσωπο. Μετά από εξετάσεις αποφάσισε να επιστρέψει στα καθήκοντά του, λέγοντας όμως πως γλίτωσε από θαύμα.
Στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Περιφερειάρχης έγραψε:
«Τα Έργα έχουν κόπο και πόνο και γίνονται από πολλούς. Όλα με την βοήθεια του Θεού. Αυτό είναι πολύ δύσκολο έργο και να μας φυλάει όλους και τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες σε αυτά . Σήμερα εμένα με φύλαξε τα μέγιστα στο έργο αυτό. Ευλογείτε Μεγαλοδύναμε τα έργα αυτά και φυλάγετε όλους εμάς, εργαζόμενους και επισκέπτες».
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.