Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και το πρόσωπο νοσηλεύεται ένας 71χρονος κυνηγός, ο οποίος χειρουργείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε από φίλo του κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνου στην περιοχή του Παρακαλάμου.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής (31/08), όταν κυνηγετική ομάδα είχε οργανώσει παγάνα για αγριογούρουνα. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, ένας 63χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον 71χρονο, νομίζοντας ότι στόχευε το θήραμα.
Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου υποβάλλεται σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.
Ο 63χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
- Το απόκοσμο ελληνικό νησί που πρέπει να προλάβεις να επισκεφτείς πριν γεμίσει τουρίστες
- Άνθρωποι και αντανακλαστικά: Πρώτοι στη δυνατή μουσική του γείτονα, τελευταίοι στις γυναικοκτονίες
- H πιο cool λέξη που λέγαμε μικροί στη γειτονιά, τώρα μοιάζει γραφικότητα
- Αυτές είναι οι 10 πιο ειρηνικές και ασφαλείς χώρες στον κόσμο: Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.