Σε επτά συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές στην Πάρο μετά από ελέγχους που πραγματοποίησαν σε παραλίες στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό αυθαιρεσιών και καταχρήσεων.
Η Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου και η ΕΛΑΣ συνεχίζουν τους ελέγχους στις παραλίες της Πάρου με αμείωτο ρυθμό, όπως αναφέρει ο «Παριανός Τύπος» και το Σάββατο (19/8) εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 7 επιχειρηματίες, όλοι τους αγορανομικοί υπεύθυνοι επιχειρήσεων.
Οι επτά συλληφθέντες παραπέμπονται να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία για αυθαιρεσίες και κατάληψη δημόσιου χώρου στον αιγιαλό και σε παραλίες.
Παράλληλα, στη δημοσιότητα δόθηκαν οι εικόνες από γνωστή παραλία της Πάρου με το ξήλωμα ομπρελών και ξαπλωστρών μετά τον έλεγχο της Εισαγγελίας και της ΕΛΑΣ.




- Live η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: Ο πρωθυπουργός απαντάει εφ' όλης της ύλης
- Βρήκαμε ένα δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ από το 1969: H «ποδοσφαιρική γεωγραφία» που δεν υπάρχει πια
- «Κακοποιημένα παιδιά ξεμένουν στο νοσοκομείο γιατί οι δομές δεν φτάνουν»: Γραμματέας Εισαγγελίας Ανηλίκων στο Reader
- «Πώς έγινε έτσι το Μετρό της Αθήνας;»: Το post που προκάλεσε αντιδράσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.